vineri, 6 august 2010

ARISTON tx - Sigura. Accesibila. Eficienta.


ARISTON TX- Microcentrala termica murala; Incalzire si producere de apa calda menajera

Ariston tx este microcentrala inovativa care satisface toate exigentele din punct de vedere al instalarii si functionarii, oferind confort si prestatii de un nivel deosebit.
Deoarece necesita un spatiu foarte mic de instalare, datorita dimensiunilor sale extrem de reduse, microcentrala termica ariston tx este capabila sa furnizeze o cantitate mare de apa calda intotdeauna la temperatura dorita.
Toate acestea sunt posibile deoarece tx este dotata cu modulare continua a flacarii atat pentru incalzire cat si pentru producere de apa calda menajera si are controlul flacarii prin ionizare. Schimbatorul bitermic de conceptie revolutionara diminueaza considerabil timpul de asteptare al apei calde menajere.

DIMENSIUNI EXTREM DE REDUSE. COMPONENTE DE INALTA PERFORMANTA



In microcentrala Ariston tx performantele deosebite si dimensiunile reduse se reunesc intr-un produs de inalta clasa, ce-l inscriu ca unul dintre echipamentele de referinta din domeniul incalzirii.
Microcentrala termica tx este dotata cu leduri de autodiagnoza, protectie electrica IP44, sisteme de protectie antiinghet si anticalcar. Chiar si operatia de intretinere este "prietenoasa", cu componente usor de inspectat si cu accesibilitate directa la presostatul de aer si la semnalul emis de acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu