marți, 17 august 2010

Sistemul Genus Premium - Avantajele sistemului modular

Avantajul sistemului modular este alegerea nivelului de confort dorit:

Sistemul Genus Premium HP oferit de Ariston garanteaza obtinerea unui randament ridicat si a unor costuri de functionare scazute, adoptand in acelasi timp solutii care satisfac o varietate larga de cerinte impuse de controlul climatizarii.
Acest concept modular este proiectat pentru necesitati diverse, indiferent daca este instalat in locuinte (cu doua familii/multifamiliale sau blocuri) sau in cladiri comerciale si industriale.

Ariston ofera doua modele de centrale termice cu putere ridicata, intre 45 kW , care pot fi instalate individual sau in cascada.
Ambele configuratii pot fi prevazute cu o gama vasta de accesorii si kit-uri pentru montarea si instalarea conductelor si pentru sistemul de evacuare a gazelor de ardere, precum si cu accesorii pentru controlul incalzirii si gestionarea instalatiei.
De asemenea, Ariston usureaza munca instalatiilor, oferind posibilitatea instalarii unor sisteme in cascada (cu putere intre 90 kW si 260 kW), prin accesorii dedicate cu capacitatea de a controla doua zone cu temperaturi variabile, precum si prepararea apei calde menajere.

Esenta puterii:

Sistemele de incalzire care pot fi create prin utilizarea noilor centrale termice cu putere ridicata de la Ariston avantajeaza in egala masura locuintele de dimensiuni mari, complexele rezidentiale, cladirile publice, incintele comerciale si unitatile industriale.
Aceste avantaje pot fi rezumate astfel: mai putin spatiu ocupat in cladire, un randament energetic ridicat, capacitatea de incalzire economica a zonelor comune si utilizarea surselor regenerabile de energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu