miercuri, 4 august 2010

CALIDOS - Noua generatie de incalzitoare electrice cu acumulare

Tehnologie "Best" + "Nanomix"



Noile componente electronice "BEST" permit obtinerea unei temperaturi mai ridicate a apei si, astfel, producerea unei cantitati de apa calda cu 30% mai mare comparativ cu cea obtinuta folosind un incalzitor traditional de aceeasi capacitate.
Cu alte cuvinte, aveti un dus gratis, multumita tehnologiei BEST.

Functia ECO

Un sistem inteligent ce are capacitatea de a va memora particularitatile de utilizare: aceasta stocheaza in memorie perioadele din zi in care folositi apa calda, facand ca apa sa fie gata de utilizare la momentul respectiv si in cantitatea pe care o folositi in mod obisnuit, reducand astfel la minimum pierderile de energie (reducerea consumului de energie cu 10%). In restul timpului, sistemul pastreaza o rezerva de apa calda.



O familie cu trei persoane cu un boiler electric de 80l consuma anual 1550 kWh de energie electrica. In aceste conditii, suma anuala platita pe energie este 1741 ROM, dar cu functia ECO activata, costul scade pana la 1561 RON/anual.
Astfel, pe parcursul unui an puteti economisi aproximativ 180 RON (valoarea poate varia in functie de costul local de energie).

Extra economie

Mai mult, cu functia ECO si cu dispozitivul de programare (disponibil la Pro Plus, Shape Premium) se poate realiza atat personalizarea confortului, cat si economii substantiale de pana la 350 RON/anual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu