luni, 23 august 2010

Accesorii pentru instalarea conductelor: sistemele in cascada


Colector hidraulic/colector gaz pentru instalarea centralelor termice in cascada:

Disponibile pentru conectarea a doua sau a trei centrale termice in cascada. Pentru instalarea a patru centrale termice in cascada, este necesara instalarea a doua colectoare speciale pentru doua centrale termice. Toate colectoarele sunt montate independent.



Butelii de egalizare pentru instalarea centralelor termice in cascada:

Acest dispozitiv este utilizat pentru separarea turului de instalatie de cel al generatorului de caldura. Acest accesoriu poate fi utilizat in cazul in care sistemul nu poate fi controlat direct prin intermediul pompei de circulatie a centralei termice.





Kit pentru conectarea centralei termice la colectoarele
hidraulice/gaz in cazul instalarii in cascada:

Acest kit este compus din doua robinete de inchidere (pentru circuitul de tur al sistemului de incalzire si pentru alimentarea cu gaz) si un robinet de echilibrare pentru reglarea debitului pe returul circuitului de incalzire.




Cadru independent:


Genus Premium HP dispune de un cadru independent pentru centralele termice (compus dintr-o placa spate, un suport si picioare de sprijin). Acest sistem exclusiv permite instalarea unitatii la o anumita distanta fata de pereti, adaptandu-se astfel oricaror necesitati privind spatiul de instalare.




Kit pentru sistemul de evacuare a gazelor de ardere:


-Cot de 90 grade
-Adaptor
-Extensie
-Conducta pentru evacuarea condensului
-Capac
-Colector evacuare gaze de ardere pentru centrala termica
Kit-ul pentru sistemul de evacuare a gazelor de ardere este disponibil pentru instalarea in cascada a doua, trei sau patru centrale termice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu