duminică, 22 august 2010

Instalarea in cascada a centralei termice Genus Premium HP

Viata digitala, confort real:

Centralele termice Genus Premium HP instalate in cascada sunt gestionate prin intermediul unei unitati de control al temperaturii. Acesta permite exercitarea unui control total asupra fiecarei centrale, satisfacand simultan diversele cerinte impuse de sistem. Unitatea de comanda digitala ofera posibilitatea de conectare a unui numar maxim de patru centrale termice in cascada si de controlare a doua instalatii mixte.
Butonul unic pentru verificarea tuturor parametrilor, configurarea automata cu functie de recunoastere a senzorilor si gestionarea in timp real a pompei de circulatie in functie de necesitati nu asigura doar utilizarea facila a sistemului, ci si economii considerabile de energie.

Cascade manager:


A. Ora curenta
B. Afisaj cu selectare libera (a se vedea parametrul "Display sel")
C. Receptia semnalului DCF este adecvata (doar in cazul in care receptorul ested conectat printr-o magistrala eBUS)
D. Pictograma magistralei (in cazul in care aceasta pictograma nu este afisata, verificati cablurile de date prin care sunt conectate regulatoarele CAN)
E. Afisarea programului de incalzire activ pentru primul circuit de incalzire
F. Afisarea starii: arzator intem 1 releu pornit/modul de incalzire/prepararea apei calde menajere
G. Comutator pentru selectarea modului
H. Afisarea temperaturii curente a HS 1 sau a temperaturii in colector, in cazul instalarii in cascada
I. Afisarea numarului de generatoare de caldura active (doar in cazul instalarii in cascada)

1. afisarea nivelului curent
2. buton rotativ
3. tasta de programare
4. modificare afisaj

Control multifunctional perfect:

Atunci cand exista cerere de incalzire, unitata de control al incalzirii activeaza prima centrala termica, moduland si sporind treptat puterea utilizata. Cand prima centrala termica furnizeaza un nivel ridicat de caldura, insuficient insa pentru satisfacerea cererii, unitatea de control va activa a doua centrala termica, regland caldura furnizata de cele doua centrale la acelasi nivel. Unitatea de control asigura utilizarea uniforma a tuturor centralelor termice, modificand configuratia de pornire la fiecare 200 de ore de functionare. Printre numeroasele functii de care dispune, unitatea de control este prevazuta cu doua programe saptamanale pentru fiecare circuit, o functie pentru prepararea apei calde menajere cu doua programe zilnice si un program pentru prepararea prioritara a apei calde sau simultan cu incalzirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu